Atıf Formatları
Üniversitelerdeki Turizm İşletmeciliği Bölümlerinin Akademik Teşkilatlanması: Türkiye’deki Ahval ve Şerait
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. Bayraktaroğlu, "Üniversitelerdeki Turizm İşletmeciliği Bölümlerinin Akademik Teşkilatlanması: Türkiye’deki Ahval ve Şerait," Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , vol.6, no.1, pp.227-239, 2023

Bayraktaroğlu, E. 2023. Üniversitelerdeki Turizm İşletmeciliği Bölümlerinin Akademik Teşkilatlanması: Türkiye’deki Ahval ve Şerait. Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , vol.6, no.1 , 227-239.

Bayraktaroğlu, E., (2023). Üniversitelerdeki Turizm İşletmeciliği Bölümlerinin Akademik Teşkilatlanması: Türkiye’deki Ahval ve Şerait. Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , vol.6, no.1, 227-239.

Bayraktaroğlu, ENGİN. "Üniversitelerdeki Turizm İşletmeciliği Bölümlerinin Akademik Teşkilatlanması: Türkiye’deki Ahval ve Şerait," Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , vol.6, no.1, 227-239, 2023

Bayraktaroğlu, ENGİN. "Üniversitelerdeki Turizm İşletmeciliği Bölümlerinin Akademik Teşkilatlanması: Türkiye’deki Ahval ve Şerait." Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , vol.6, no.1, pp.227-239, 2023

Bayraktaroğlu, E. (2023) . "Üniversitelerdeki Turizm İşletmeciliği Bölümlerinin Akademik Teşkilatlanması: Türkiye’deki Ahval ve Şerait." Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , vol.6, no.1, pp.227-239.

@article{article, author={ENGİN BAYRAKTAROĞLU}, title={Üniversitelerdeki Turizm İşletmeciliği Bölümlerinin Akademik Teşkilatlanması: Türkiye’deki Ahval ve Şerait}, journal={Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)}, year=2023, pages={227-239} }