D. YETGİN Et Al. , "Krizlerin Turist Rehberliği Öğrencilerinin Kariyer Planlamasındaki Etkisi," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.3, pp.195-214, 2018
YETGİN, D. Et Al. 2018. Krizlerin Turist Rehberliği Öğrencilerinin Kariyer Planlamasındaki Etkisi. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.3 , 195-214.
YETGİN, D., YILMAZ, A., & ÇİFTCİ, G., (2018). Krizlerin Turist Rehberliği Öğrencilerinin Kariyer Planlamasındaki Etkisi. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.3, 195-214.
YETGİN, DUYGU, AYSEL KAYA, And GÜLSEL ÇİFTCİ. "Krizlerin Turist Rehberliği Öğrencilerinin Kariyer Planlamasındaki Etkisi," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.3, 195-214, 2018
YETGİN, DUYGU Y. Et Al. "Krizlerin Turist Rehberliği Öğrencilerinin Kariyer Planlamasındaki Etkisi." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.3, pp.195-214, 2018
YETGİN, D. YILMAZ, A. And ÇİFTCİ, G. (2018) . "Krizlerin Turist Rehberliği Öğrencilerinin Kariyer Planlamasındaki Etkisi." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.3, pp.195-214.
@article{article, author={DUYGU YETGİN AKGÜN Et Al. }, title={Krizlerin Turist Rehberliği Öğrencilerinin Kariyer Planlamasındaki Etkisi}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2018, pages={195-214} }