S. EKİNCEK Et Al. , "Yiyecek İçecek İşletmelerinde Menü Sertifikasyon Sistemi İçin Temel Kriterlerin Belirlenmesi: Eskişehir Örneği," Turizm Akademik Dergisi , 2021
EKİNCEK, S. Et Al. 2021. Yiyecek İçecek İşletmelerinde Menü Sertifikasyon Sistemi İçin Temel Kriterlerin Belirlenmesi: Eskişehir Örneği. Turizm Akademik Dergisi .
EKİNCEK, S., YAYLA, Ö., & ÖZGÜR GÖDE, M., (2021). Yiyecek İçecek İşletmelerinde Menü Sertifikasyon Sistemi İçin Temel Kriterlerin Belirlenmesi: Eskişehir Örneği. Turizm Akademik Dergisi .
EKİNCEK, SEMA, ÖNDER YAYLA, And MERVE ÖZGÜR GÖDE. "Yiyecek İçecek İşletmelerinde Menü Sertifikasyon Sistemi İçin Temel Kriterlerin Belirlenmesi: Eskişehir Örneği," Turizm Akademik Dergisi , 2021
EKİNCEK, SEMA Et Al. "Yiyecek İçecek İşletmelerinde Menü Sertifikasyon Sistemi İçin Temel Kriterlerin Belirlenmesi: Eskişehir Örneği." Turizm Akademik Dergisi , 2021
EKİNCEK, S. YAYLA, Ö. And ÖZGÜR GÖDE, M. (2021) . "Yiyecek İçecek İşletmelerinde Menü Sertifikasyon Sistemi İçin Temel Kriterlerin Belirlenmesi: Eskişehir Örneği." Turizm Akademik Dergisi .
@article{article, author={SEMA EKİNCEK Et Al. }, title={Yiyecek İçecek İşletmelerinde Menü Sertifikasyon Sistemi İçin Temel Kriterlerin Belirlenmesi: Eskişehir Örneği}, journal={Turizm Akademik Dergisi}, year=2021}