E. ALTUNBAĞ And E. ZENCİR, "Türk ve Akdeniz Yemeklerinde Sirke Kullanımı," Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , vol.1, no.2, pp.45-54, 2018
ALTUNBAĞ, E. And ZENCİR, E. 2018. Türk ve Akdeniz Yemeklerinde Sirke Kullanımı. Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , vol.1, no.2 , 45-54.
ALTUNBAĞ, E., & ZENCİR, E., (2018). Türk ve Akdeniz Yemeklerinde Sirke Kullanımı. Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , vol.1, no.2, 45-54.
ALTUNBAĞ, EREN, And EBRU ZENCİR ÇİFTÇİ. "Türk ve Akdeniz Yemeklerinde Sirke Kullanımı," Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , vol.1, no.2, 45-54, 2018
ALTUNBAĞ, EREN And ZENCİR, EBRU Z. . "Türk ve Akdeniz Yemeklerinde Sirke Kullanımı." Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , vol.1, no.2, pp.45-54, 2018
ALTUNBAĞ, E. And ZENCİR, E. (2018) . "Türk ve Akdeniz Yemeklerinde Sirke Kullanımı." Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , vol.1, no.2, pp.45-54.
@article{article, author={EREN ALTUNBAĞ And author={EBRU ZENCİR ÇİFTÇİ}, title={Türk ve Akdeniz Yemeklerinde Sirke Kullanımı}, journal={Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)}, year=2018, pages={45-54} }