Atıf Formatları
Gastronomi ve Sürdürülebilirlik
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. HIZLI GÜLDEMİR, "Sürdürülebilir Beslenme Modelleri," In Gastronomi ve Sürdürülebilirlik , Eskişehir: T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ YAYINI, 2021, pp.145-171.

HIZLI GÜLDEMİR, H. Sürdürülebilir Beslenme Modelleri. 2021. In Gastronomi ve Sürdürülebilirlik , T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ YAYINI, Eskişehir, 145-171.

HIZLI GÜLDEMİR, H., (2021). Sürdürülebilir Beslenme Modelleri. Gastronomi ve Sürdürülebilirlik (pp.145-171), Eskişehir: T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ YAYINI.

HIZLI GÜLDEMİR, HİLAL. "Sürdürülebilir Beslenme Modelleri." In Gastronomi ve Sürdürülebilirlik , 145-171. Eskişehir: T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ YAYINI, 2021

HIZLI GÜLDEMİR, HİLAL H. . "Sürdürülebilir Beslenme Modelleri." Gastronomi ve Sürdürülebilirlik , T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ YAYINI, 2021, pp.145-171.

HIZLI GÜLDEMİR, H. (2021) "Sürdürülebilir Beslenme Modelleri", Gastronomi ve Sürdürülebilirlik . Eskişehir: T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ YAYINI.

@bookchapter{bookchapter, author ={HİLAL HIZLI GÜLDEMİR}, chaptertitle={Sürdürülebilir Beslenme Modelleri}, booktitle={ Gastronomi ve Sürdürülebilirlik}, publisher={T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ YAYINI}, city={Eskişehir},year={2021} }