E. ZENCİR And M. AKOĞLAN KOZAK, "Birinci Sınıf Restoranların Kurumsallaşma Durumları Üzerine Bir Araştırma Türkiye Örneği," Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi , vol.11, no.1, pp.6-20, 2014
ZENCİR, E. And AKOĞLAN KOZAK, M. 2014. Birinci Sınıf Restoranların Kurumsallaşma Durumları Üzerine Bir Araştırma Türkiye Örneği. Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi , vol.11, no.1 , 6-20.
ZENCİR, E., & AKOĞLAN KOZAK, M., (2014). Birinci Sınıf Restoranların Kurumsallaşma Durumları Üzerine Bir Araştırma Türkiye Örneği. Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi , vol.11, no.1, 6-20.
ZENCİR, EBRU, And MERYEM AKOĞLAN KOZAK. "Birinci Sınıf Restoranların Kurumsallaşma Durumları Üzerine Bir Araştırma Türkiye Örneği," Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi , vol.11, no.1, 6-20, 2014
ZENCİR, EBRU Z. And AKOĞLAN KOZAK, MERYEM A. . "Birinci Sınıf Restoranların Kurumsallaşma Durumları Üzerine Bir Araştırma Türkiye Örneği." Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi , vol.11, no.1, pp.6-20, 2014
ZENCİR, E. And AKOĞLAN KOZAK, M. (2014) . "Birinci Sınıf Restoranların Kurumsallaşma Durumları Üzerine Bir Araştırma Türkiye Örneği." Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi , vol.11, no.1, pp.6-20.
@article{article, author={EBRU ZENCİR ÇİFTÇİ And author={MERYEM AKOĞLAN KOZAK}, title={Birinci Sınıf Restoranların Kurumsallaşma Durumları Üzerine Bir Araştırma Türkiye Örneği}, journal={Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi}, year=2014, pages={6-20} }