M. AKOĞLAN KOZAK Et Al. , "Eskişehir Çevresinde Gıda Olarak Tüketilen Yabani Otların Turistik Tesislerde Kullanımı," 9. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi , Gazimagusa, Cyprus (Kktc), pp.95-103, 2018
AKOĞLAN KOZAK, M. Et Al. 2018. Eskişehir Çevresinde Gıda Olarak Tüketilen Yabani Otların Turistik Tesislerde Kullanımı. 9. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi , (Gazimagusa, Cyprus (Kktc)), 95-103.
AKOĞLAN KOZAK, M., ÇİÇEK, D., & ZENCİR, E., (2018). Eskişehir Çevresinde Gıda Olarak Tüketilen Yabani Otların Turistik Tesislerde Kullanımı . 9. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi (pp.95-103). Gazimagusa, Cyprus (Kktc)
AKOĞLAN KOZAK, MERYEM, DÖNÜŞ ÇİÇEK, And EBRU ZENCİR ÇİFTÇİ. "Eskişehir Çevresinde Gıda Olarak Tüketilen Yabani Otların Turistik Tesislerde Kullanımı," 9. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, Gazimagusa, Cyprus (Kktc), 2018
AKOĞLAN KOZAK, MERYEM A. Et Al. "Eskişehir Çevresinde Gıda Olarak Tüketilen Yabani Otların Turistik Tesislerde Kullanımı." 9. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi , Gazimagusa, Cyprus (Kktc), pp.95-103, 2018
AKOĞLAN KOZAK, M. ÇİÇEK, D. And ZENCİR, E. (2018) . "Eskişehir Çevresinde Gıda Olarak Tüketilen Yabani Otların Turistik Tesislerde Kullanımı." 9. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi , Gazimagusa, Cyprus (Kktc), pp.95-103.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MERYEM AKOĞLAN KOZAK Et Al. }, title={Eskişehir Çevresinde Gıda Olarak Tüketilen Yabani Otların Turistik Tesislerde Kullanımı}, congress name={9. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi}, city={Gazimagusa}, country={Cyprus (Kktc)}, year={2018}, pages={95-103} }