Atıf Formatları
Yiyecek Üretim Temelleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. ÖNEY, "Süsleme ve Sunum," In Yiyecek Üretim Temelleri , Eskişehir: Anadolu Üniversitesi, Açık Öğretim, 2017, pp.170-199.

ÖNEY, H. Süsleme ve Sunum. 2017. In Yiyecek Üretim Temelleri , Anadolu Üniversitesi, Açık Öğretim, Eskişehir, 170-199.

ÖNEY, H., (2017). Süsleme ve Sunum. Yiyecek Üretim Temelleri (pp.170-199), Eskişehir: Anadolu Üniversitesi, Açık Öğretim.

ÖNEY, HÜSEYİN. "Süsleme ve Sunum." In Yiyecek Üretim Temelleri , 170-199. Eskişehir: Anadolu Üniversitesi, Açık Öğretim, 2017

ÖNEY, HÜSEYİN. "Süsleme ve Sunum." Yiyecek Üretim Temelleri , Anadolu Üniversitesi, Açık Öğretim, 2017, pp.170-199.

ÖNEY, H. (2017) "Süsleme ve Sunum", Yiyecek Üretim Temelleri . Eskişehir: Anadolu Üniversitesi, Açık Öğretim.

@bookchapter{bookchapter, author ={HÜSEYİN ÖNEY}, chaptertitle={Süsleme ve Sunum}, booktitle={ Yiyecek Üretim Temelleri}, publisher={Anadolu Üniversitesi, Açık Öğretim}, city={Eskişehir},year={2017} }