H. ÖNEY, "Öğün Planlanması," In Yiyecek Üretim Temelleri , Eskişehir: Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, 2017, pp.2-21.
ÖNEY, H. Öğün Planlanması. 2017. In Yiyecek Üretim Temelleri , Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, Eskişehir, 2-21.
ÖNEY, H., (2017). Öğün Planlanması. Yiyecek Üretim Temelleri (pp.2-21), Eskişehir: Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi.
ÖNEY, HÜSEYİN. "Öğün Planlanması." In Yiyecek Üretim Temelleri , 2-21. Eskişehir: Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, 2017
ÖNEY, HÜSEYİN. "Öğün Planlanması." Yiyecek Üretim Temelleri , Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, 2017, pp.2-21.
ÖNEY, H. (2017) "Öğün Planlanması", Yiyecek Üretim Temelleri . Eskişehir: Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi.
@bookchapter{bookchapter, author ={HÜSEYİN ÖNEY}, chaptertitle={Öğün Planlanması}, booktitle={ Yiyecek Üretim Temelleri}, publisher={Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi}, city={Eskişehir},year={2017} }