G. K. Girgin Et Al. , "Uluslararası Turlarda Gastronomik Ürünler ve Gastronomi Deneyimi: TUI ve Thomas Cook Örneklerinde Ortak Deneyim Yaratımı," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.3, pp.2515-2534, 2022
Girgin, G. K. Et Al. 2022. Uluslararası Turlarda Gastronomik Ürünler ve Gastronomi Deneyimi: TUI ve Thomas Cook Örneklerinde Ortak Deneyim Yaratımı. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.3 , 2515-2534.
Girgin, G. K., Sökmen, C., & Sökmen, S., (2022). Uluslararası Turlarda Gastronomik Ürünler ve Gastronomi Deneyimi: TUI ve Thomas Cook Örneklerinde Ortak Deneyim Yaratımı. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.3, 2515-2534.
Girgin, Göksel, Cevdet Sökmen, And SEDA SÖKMEN. "Uluslararası Turlarda Gastronomik Ürünler ve Gastronomi Deneyimi: TUI ve Thomas Cook Örneklerinde Ortak Deneyim Yaratımı," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.3, 2515-2534, 2022
Girgin, Göksel K. Et Al. "Uluslararası Turlarda Gastronomik Ürünler ve Gastronomi Deneyimi: TUI ve Thomas Cook Örneklerinde Ortak Deneyim Yaratımı." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.3, pp.2515-2534, 2022
Girgin, G. K. Sökmen, C. And Sökmen, S. (2022) . "Uluslararası Turlarda Gastronomik Ürünler ve Gastronomi Deneyimi: TUI ve Thomas Cook Örneklerinde Ortak Deneyim Yaratımı." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.3, pp.2515-2534.
@article{article, author={Göksel Kemal Girgin Et Al. }, title={Uluslararası Turlarda Gastronomik Ürünler ve Gastronomi Deneyimi: TUI ve Thomas Cook Örneklerinde Ortak Deneyim Yaratımı}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2022, pages={2515-2534} }