Atıf Formatları
Somut Olmayan Kültürel Miras Kapsamında Mutfak Kültürünün Sürdürülebilirliği: Türkiye’deki Gastronomi Müzeleri Örneği
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. Ağcakaya And İ. I. Can, "Somut Olmayan Kültürel Miras Kapsamında Mutfak Kültürünün Sürdürülebilirliği: Türkiye’deki Gastronomi Müzeleri Örneği," Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.3, no.4, pp.788-804, 2019

Ağcakaya, H. And Can, İ. I. 2019. Somut Olmayan Kültürel Miras Kapsamında Mutfak Kültürünün Sürdürülebilirliği: Türkiye’deki Gastronomi Müzeleri Örneği. Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.3, no.4 , 788-804.

Ağcakaya, H., & Can, İ. I., (2019). Somut Olmayan Kültürel Miras Kapsamında Mutfak Kültürünün Sürdürülebilirliği: Türkiye’deki Gastronomi Müzeleri Örneği. Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.3, no.4, 788-804.

Ağcakaya, Hilal, And İPEK ITIR CAN. "Somut Olmayan Kültürel Miras Kapsamında Mutfak Kültürünün Sürdürülebilirliği: Türkiye’deki Gastronomi Müzeleri Örneği," Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.3, no.4, 788-804, 2019

Ağcakaya, Hilal And Can, İPEK I. . "Somut Olmayan Kültürel Miras Kapsamında Mutfak Kültürünün Sürdürülebilirliği: Türkiye’deki Gastronomi Müzeleri Örneği." Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.3, no.4, pp.788-804, 2019

Ağcakaya, H. And Can, İ. I. (2019) . "Somut Olmayan Kültürel Miras Kapsamında Mutfak Kültürünün Sürdürülebilirliği: Türkiye’deki Gastronomi Müzeleri Örneği." Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.3, no.4, pp.788-804.

@article{article, author={Hilal Ağcakaya And author={İPEK ITIR CAN}, title={Somut Olmayan Kültürel Miras Kapsamında Mutfak Kültürünün Sürdürülebilirliği: Türkiye’deki Gastronomi Müzeleri Örneği}, journal={Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research}, year=2019, pages={788-804} }