H. Ağcakaya And İ. I. Can, "Somut Olmayan Kültürel Miras Kapsamında Mutfak Kültürünün Sürdürülebilirliği: Türkiye’deki Gastronomi Müzeleri Örneği," Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.3, no.4, pp.788-804, 2019
Ağcakaya, H. And Can, İ. I. 2019. Somut Olmayan Kültürel Miras Kapsamında Mutfak Kültürünün Sürdürülebilirliği: Türkiye’deki Gastronomi Müzeleri Örneği. Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.3, no.4 , 788-804.
Ağcakaya, H., & Can, İ. I., (2019). Somut Olmayan Kültürel Miras Kapsamında Mutfak Kültürünün Sürdürülebilirliği: Türkiye’deki Gastronomi Müzeleri Örneği. Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.3, no.4, 788-804.
Ağcakaya, Hilal, And İPEK ITIR CAN. "Somut Olmayan Kültürel Miras Kapsamında Mutfak Kültürünün Sürdürülebilirliği: Türkiye’deki Gastronomi Müzeleri Örneği," Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.3, no.4, 788-804, 2019
Ağcakaya, Hilal And Can, İPEK I. . "Somut Olmayan Kültürel Miras Kapsamında Mutfak Kültürünün Sürdürülebilirliği: Türkiye’deki Gastronomi Müzeleri Örneği." Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.3, no.4, pp.788-804, 2019
Ağcakaya, H. And Can, İ. I. (2019) . "Somut Olmayan Kültürel Miras Kapsamında Mutfak Kültürünün Sürdürülebilirliği: Türkiye’deki Gastronomi Müzeleri Örneği." Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.3, no.4, pp.788-804.
@article{article, author={Hilal Ağcakaya And author={İPEK ITIR CAN}, title={Somut Olmayan Kültürel Miras Kapsamında Mutfak Kültürünün Sürdürülebilirliği: Türkiye’deki Gastronomi Müzeleri Örneği}, journal={Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research}, year=2019, pages={788-804} }