Atıf Formatları
Birinci Sınıf Restoranlarda Kurumsallaşma Durumunun Değerlendirilmesi Türkiye Örneği Doktora Tezi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. ZENCİR, "Birinci Sınıf Restoranlarda Kurumsallaşma Durumunun Değerlendirilmesi Türkiye Örneği Doktora Tezi," VII. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Kongresi , Turkey, 2014

ZENCİR, E. 2014. Birinci Sınıf Restoranlarda Kurumsallaşma Durumunun Değerlendirilmesi Türkiye Örneği Doktora Tezi. VII. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Kongresi , (Turkey).

ZENCİR, E., (2014). Birinci Sınıf Restoranlarda Kurumsallaşma Durumunun Değerlendirilmesi Türkiye Örneği Doktora Tezi . VII. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Kongresi, Turkey

ZENCİR, EBRU. "Birinci Sınıf Restoranlarda Kurumsallaşma Durumunun Değerlendirilmesi Türkiye Örneği Doktora Tezi," VII. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Kongresi, Turkey, 2014

ZENCİR, EBRU Z. . "Birinci Sınıf Restoranlarda Kurumsallaşma Durumunun Değerlendirilmesi Türkiye Örneği Doktora Tezi." VII. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Kongresi , Turkey, 2014

ZENCİR, E. (2014) . "Birinci Sınıf Restoranlarda Kurumsallaşma Durumunun Değerlendirilmesi Türkiye Örneği Doktora Tezi." VII. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Kongresi , Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={EBRU ZENCİR ÇİFTÇİ}, title={Birinci Sınıf Restoranlarda Kurumsallaşma Durumunun Değerlendirilmesi Türkiye Örneği Doktora Tezi}, congress name={VII. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2014}}