Atıf Formatları
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. ZENCİR, "Gastronomi İşletmelerinde Kurumsallaşma," In Gastronomi ve Yiyecek Tarihi , Ankara: Detay Yayıncılık, 2018, pp.237-246.

ZENCİR, E. Gastronomi İşletmelerinde Kurumsallaşma. 2018. In Gastronomi ve Yiyecek Tarihi , Detay Yayıncılık, Ankara, 237-246.

ZENCİR, E., (2018). Gastronomi İşletmelerinde Kurumsallaşma. Gastronomi ve Yiyecek Tarihi (pp.237-246), Ankara: Detay Yayıncılık.

ZENCİR, EBRU. "Gastronomi İşletmelerinde Kurumsallaşma." In Gastronomi ve Yiyecek Tarihi , 237-246. Ankara: Detay Yayıncılık, 2018

ZENCİR, EBRU Z. . "Gastronomi İşletmelerinde Kurumsallaşma." Gastronomi ve Yiyecek Tarihi , Detay Yayıncılık, 2018, pp.237-246.

ZENCİR, E. (2018) "Gastronomi İşletmelerinde Kurumsallaşma", Gastronomi ve Yiyecek Tarihi . Ankara: Detay Yayıncılık.

@bookchapter{bookchapter, author ={EBRU ZENCİR ÇİFTÇİ}, chaptertitle={Gastronomi İşletmelerinde Kurumsallaşma}, booktitle={ Gastronomi ve Yiyecek Tarihi}, publisher={Detay Yayıncılık}, city={Ankara},year={2018} }