G. ÇİDEM And S. ÖNÇEL, "Yiyecek İçecek İşletmesi Yöneticilerinin Gün Menüsüne İlişkin Görüşleri: Eskişehir’de Bir Araştırma," The Second International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability , pp.396-408, 2018
ÇİDEM, G. And ÖNÇEL, S. 2018. Yiyecek İçecek İşletmesi Yöneticilerinin Gün Menüsüne İlişkin Görüşleri: Eskişehir’de Bir Araştırma. The Second International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability , 396-408.
ÇİDEM, G., & ÖNÇEL, S., (2018). Yiyecek İçecek İşletmesi Yöneticilerinin Gün Menüsüne İlişkin Görüşleri: Eskişehir’de Bir Araştırma . The Second International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability (pp.396-408).
ÇİDEM, GAMZE, And SİBEL ÖNÇEL. "Yiyecek İçecek İşletmesi Yöneticilerinin Gün Menüsüne İlişkin Görüşleri: Eskişehir’de Bir Araştırma," The Second International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, 2018
ÇİDEM, GAMZE And ÖNÇEL, SİBEL. "Yiyecek İçecek İşletmesi Yöneticilerinin Gün Menüsüne İlişkin Görüşleri: Eskişehir’de Bir Araştırma." The Second International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability , pp.396-408, 2018
ÇİDEM, G. And ÖNÇEL, S. (2018) . "Yiyecek İçecek İşletmesi Yöneticilerinin Gün Menüsüne İlişkin Görüşleri: Eskişehir’de Bir Araştırma." The Second International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability , pp.396-408.
@conferencepaper{conferencepaper, author={GAMZE ÇİDEM And author={SİBEL ÖNÇEL}, title={Yiyecek İçecek İşletmesi Yöneticilerinin Gün Menüsüne İlişkin Görüşleri: Eskişehir’de Bir Araştırma}, congress name={The Second International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability}, city={}, country={}, year={2018}, pages={396-408} }