M. Gölükcü Et Al. , "Effect of Different Drying Methods and Distillation Times on Essential Oil Composition and Antioxidant Content of Rosemary Farklı Kurutma Yöntemi ve Damıtma Süresinin Biberiyenin Uçucu Yağ Bileşimi ve Antioksidan İçeriği Üzerine Etkisi," Akademik Gida , vol.22, no.3, pp.186-194, 2024
Gölükcü, M. Et Al. 2024. Effect of Different Drying Methods and Distillation Times on Essential Oil Composition and Antioxidant Content of Rosemary Farklı Kurutma Yöntemi ve Damıtma Süresinin Biberiyenin Uçucu Yağ Bileşimi ve Antioksidan İçeriği Üzerine Etkisi. Akademik Gida , vol.22, no.3 , 186-194.
Gölükcü, M., Çınar, O., Tokgöz, H., Bayar, F. U., & ÖZEK, T., (2024). Effect of Different Drying Methods and Distillation Times on Essential Oil Composition and Antioxidant Content of Rosemary Farklı Kurutma Yöntemi ve Damıtma Süresinin Biberiyenin Uçucu Yağ Bileşimi ve Antioksidan İçeriği Üzerine Etkisi. Akademik Gida , vol.22, no.3, 186-194.
Gölükcü, Muharrem Et Al. "Effect of Different Drying Methods and Distillation Times on Essential Oil Composition and Antioxidant Content of Rosemary Farklı Kurutma Yöntemi ve Damıtma Süresinin Biberiyenin Uçucu Yağ Bileşimi ve Antioksidan İçeriği Üzerine Etkisi," Akademik Gida , vol.22, no.3, 186-194, 2024
Gölükcü, Muharrem Et Al. "Effect of Different Drying Methods and Distillation Times on Essential Oil Composition and Antioxidant Content of Rosemary Farklı Kurutma Yöntemi ve Damıtma Süresinin Biberiyenin Uçucu Yağ Bileşimi ve Antioksidan İçeriği Üzerine Etkisi." Akademik Gida , vol.22, no.3, pp.186-194, 2024
Gölükcü, M. Et Al. (2024) . "Effect of Different Drying Methods and Distillation Times on Essential Oil Composition and Antioxidant Content of Rosemary Farklı Kurutma Yöntemi ve Damıtma Süresinin Biberiyenin Uçucu Yağ Bileşimi ve Antioksidan İçeriği Üzerine Etkisi." Akademik Gida , vol.22, no.3, pp.186-194.
@article{article, author={Muharrem Gölükcü Et Al. }, title={Effect of Different Drying Methods and Distillation Times on Essential Oil Composition and Antioxidant Content of Rosemary Farklı Kurutma Yöntemi ve Damıtma Süresinin Biberiyenin Uçucu Yağ Bileşimi ve Antioksidan İçeriği Üzerine Etkisi}, journal={Akademik Gida}, year=2024, pages={186-194} }