Atıf Formatları
Ada Destinasyonların Turist Çekim Potansiyellerine İlişkin Ölçek Geliştirme Çalışması: Gökçeada Örneği
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. BOZDAĞ ATEŞ And E. SEZGİN, "Ada Destinasyonların Turist Çekim Potansiyellerine İlişkin Ölçek Geliştirme Çalışması: Gökçeada Örneği," JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES , vol.9, no.4, pp.2590-2611, 2021

BOZDAĞ ATEŞ, A. And SEZGİN, E. 2021. Ada Destinasyonların Turist Çekim Potansiyellerine İlişkin Ölçek Geliştirme Çalışması: Gökçeada Örneği. JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES , vol.9, no.4 , 2590-2611.

BOZDAĞ ATEŞ, A., & SEZGİN, E., (2021). Ada Destinasyonların Turist Çekim Potansiyellerine İlişkin Ölçek Geliştirme Çalışması: Gökçeada Örneği. JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES , vol.9, no.4, 2590-2611.

BOZDAĞ ATEŞ, AYŞE, And ERKAN SEZGİN. "Ada Destinasyonların Turist Çekim Potansiyellerine İlişkin Ölçek Geliştirme Çalışması: Gökçeada Örneği," JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES , vol.9, no.4, 2590-2611, 2021

BOZDAĞ ATEŞ, AYŞE B. And SEZGİN, ERKAN. "Ada Destinasyonların Turist Çekim Potansiyellerine İlişkin Ölçek Geliştirme Çalışması: Gökçeada Örneği." JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES , vol.9, no.4, pp.2590-2611, 2021

BOZDAĞ ATEŞ, A. And SEZGİN, E. (2021) . "Ada Destinasyonların Turist Çekim Potansiyellerine İlişkin Ölçek Geliştirme Çalışması: Gökçeada Örneği." JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES , vol.9, no.4, pp.2590-2611.

@article{article, author={AYŞE BOZDAĞ ATEŞ And author={ERKAN SEZGİN}, title={Ada Destinasyonların Turist Çekim Potansiyellerine İlişkin Ölçek Geliştirme Çalışması: Gökçeada Örneği}, journal={JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES}, year=2021, pages={2590-2611} }