Atıf Formatları
Zanaatkâr Goca Ustadan "Executive Chef"e: Türkiye'de Aşçılık Mesleğinin Değişen Yapısı Üzerine Bazı Düşünceler
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. AKARÇAY, "Zanaatkâr Goca Ustadan "Executive Chef"e: Türkiye'de Aşçılık Mesleğinin Değişen Yapısı Üzerine Bazı Düşünceler," Yemek ve Kültür Dergisi , no.53, pp.117-121, 2018

AKARÇAY, E. 2018. Zanaatkâr Goca Ustadan "Executive Chef"e: Türkiye'de Aşçılık Mesleğinin Değişen Yapısı Üzerine Bazı Düşünceler. Yemek ve Kültür Dergisi , no.53 , 117-121.

AKARÇAY, E., (2018). Zanaatkâr Goca Ustadan "Executive Chef"e: Türkiye'de Aşçılık Mesleğinin Değişen Yapısı Üzerine Bazı Düşünceler. Yemek ve Kültür Dergisi , no.53, 117-121.

AKARÇAY, ERHAN. "Zanaatkâr Goca Ustadan "Executive Chef"e: Türkiye'de Aşçılık Mesleğinin Değişen Yapısı Üzerine Bazı Düşünceler," Yemek ve Kültür Dergisi , no.53, 117-121, 2018

AKARÇAY, ERHAN. "Zanaatkâr Goca Ustadan "Executive Chef"e: Türkiye'de Aşçılık Mesleğinin Değişen Yapısı Üzerine Bazı Düşünceler." Yemek ve Kültür Dergisi , no.53, pp.117-121, 2018

AKARÇAY, E. (2018) . "Zanaatkâr Goca Ustadan "Executive Chef"e: Türkiye'de Aşçılık Mesleğinin Değişen Yapısı Üzerine Bazı Düşünceler." Yemek ve Kültür Dergisi , no.53, pp.117-121.

@article{article, author={ERHAN AKARÇAY}, title={Zanaatkâr Goca Ustadan "Executive Chef"e: Türkiye'de Aşçılık Mesleğinin Değişen Yapısı Üzerine Bazı Düşünceler}, journal={Yemek ve Kültür Dergisi}, year=2018, pages={117-121} }