Atıf Formatları
4 ve 5 Yıldızlı Otel İşletmelerinde Uygulanan Gıda Atık Yönetim Prensipleri Üzerine Bir Araştırma: Ankara İli Örneği
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. ZIVALI BİLGİN And C. ÖZEN, "4 ve 5 Yıldızlı Otel İşletmelerinde Uygulanan Gıda Atık Yönetim Prensipleri Üzerine Bir Araştırma: Ankara İli Örneği," International Travel & Tourism Dynamics , Ankara, Turkey, 2021

ZIVALI BİLGİN, E. And ÖZEN, C. 2021. 4 ve 5 Yıldızlı Otel İşletmelerinde Uygulanan Gıda Atık Yönetim Prensipleri Üzerine Bir Araştırma: Ankara İli Örneği. International Travel & Tourism Dynamics , (Ankara, Turkey).

ZIVALI BİLGİN, E., & ÖZEN, C., (2021). 4 ve 5 Yıldızlı Otel İşletmelerinde Uygulanan Gıda Atık Yönetim Prensipleri Üzerine Bir Araştırma: Ankara İli Örneği . International Travel & Tourism Dynamics, Ankara, Turkey

ZIVALI BİLGİN, ESRA, And CEREN ÖZEN. "4 ve 5 Yıldızlı Otel İşletmelerinde Uygulanan Gıda Atık Yönetim Prensipleri Üzerine Bir Araştırma: Ankara İli Örneği," International Travel & Tourism Dynamics, Ankara, Turkey, 2021

ZIVALI BİLGİN, ESRA And ÖZEN, CEREN. "4 ve 5 Yıldızlı Otel İşletmelerinde Uygulanan Gıda Atık Yönetim Prensipleri Üzerine Bir Araştırma: Ankara İli Örneği." International Travel & Tourism Dynamics , Ankara, Turkey, 2021

ZIVALI BİLGİN, E. And ÖZEN, C. (2021) . "4 ve 5 Yıldızlı Otel İşletmelerinde Uygulanan Gıda Atık Yönetim Prensipleri Üzerine Bir Araştırma: Ankara İli Örneği." International Travel & Tourism Dynamics , Ankara, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ESRA ZIVALI And author={CEREN ÖZEN}, title={4 ve 5 Yıldızlı Otel İşletmelerinde Uygulanan Gıda Atık Yönetim Prensipleri Üzerine Bir Araştırma: Ankara İli Örneği}, congress name={International Travel & Tourism Dynamics}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2021}}