E. MERİÇ, "Standart Reçeteler ve Maliyet Kontrolü," In Mutfak Hizmetleri Yönetimi , Eskişehir: ANADOLU ÜNİVERSİTESİ YAYINEVİ, 2016, pp.186-205.
MERİÇ, E. Standart Reçeteler ve Maliyet Kontrolü. 2016. In Mutfak Hizmetleri Yönetimi , ANADOLU ÜNİVERSİTESİ YAYINEVİ, Eskişehir, 186-205.
MERİÇ, E., (2016). Standart Reçeteler ve Maliyet Kontrolü. Mutfak Hizmetleri Yönetimi (pp.186-205), Eskişehir: ANADOLU ÜNİVERSİTESİ YAYINEVİ.
MERİÇ, EKREM. "Standart Reçeteler ve Maliyet Kontrolü." In Mutfak Hizmetleri Yönetimi , 186-205. Eskişehir: ANADOLU ÜNİVERSİTESİ YAYINEVİ, 2016
MERİÇ, EKREM. "Standart Reçeteler ve Maliyet Kontrolü." Mutfak Hizmetleri Yönetimi , ANADOLU ÜNİVERSİTESİ YAYINEVİ, 2016, pp.186-205.
MERİÇ, E. (2016) "Standart Reçeteler ve Maliyet Kontrolü", Mutfak Hizmetleri Yönetimi . Eskişehir: ANADOLU ÜNİVERSİTESİ YAYINEVİ.
@bookchapter{bookchapter, author ={EKREM MERİÇ}, chaptertitle={Standart Reçeteler ve Maliyet Kontrolü}, booktitle={ Mutfak Hizmetleri Yönetimi}, publisher={ANADOLU ÜNİVERSİTESİ YAYINEVİ}, city={Eskişehir},year={2016} }