M. M. KARAOĞLU And Ş. BAŞAR, "Süneli buğdaylardan elde edilen unlar ile üretilen ekmeklerde bozulan kalitenin doğal katkılar ile düzeltilmesi," Gıda, Metabolizma ve Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.187, 2016
KARAOĞLU, M. M. And BAŞAR, Ş. 2016. Süneli buğdaylardan elde edilen unlar ile üretilen ekmeklerde bozulan kalitenin doğal katkılar ile düzeltilmesi. Gıda, Metabolizma ve Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi , (İstanbul, Turkey), 187.
KARAOĞLU, M. M., & BAŞAR, Ş., (2016). Süneli buğdaylardan elde edilen unlar ile üretilen ekmeklerde bozulan kalitenin doğal katkılar ile düzeltilmesi . Gıda, Metabolizma ve Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi (pp.187). İstanbul, Turkey
KARAOĞLU, MEHMET, And ŞULE BAŞAR. "Süneli buğdaylardan elde edilen unlar ile üretilen ekmeklerde bozulan kalitenin doğal katkılar ile düzeltilmesi," Gıda, Metabolizma ve Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul, Turkey, 2016
KARAOĞLU, MEHMET M. And BAŞAR, ŞULE. "Süneli buğdaylardan elde edilen unlar ile üretilen ekmeklerde bozulan kalitenin doğal katkılar ile düzeltilmesi." Gıda, Metabolizma ve Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.187, 2016
KARAOĞLU, M. M. And BAŞAR, Ş. (2016) . "Süneli buğdaylardan elde edilen unlar ile üretilen ekmeklerde bozulan kalitenin doğal katkılar ile düzeltilmesi." Gıda, Metabolizma ve Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi , İstanbul, Turkey, p.187.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MEHMET MURAT KARAOĞLU And author={ŞULE BAŞAR}, title={Süneli buğdaylardan elde edilen unlar ile üretilen ekmeklerde bozulan kalitenin doğal katkılar ile düzeltilmesi}, congress name={Gıda, Metabolizma ve Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2016}, pages={187} }