O. GÜLDEMİR, "Sürdürülebilir Gastronomide Yöresel Mutfakların Rolü ve Örnekler," In Gastronomi ve Sürdürülebilirlik , Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 4178, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 2957, 2020, pp.46-73.
GÜLDEMİR, O. Sürdürülebilir Gastronomide Yöresel Mutfakların Rolü ve Örnekler. 2020. In Gastronomi ve Sürdürülebilirlik , T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 4178, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 2957, Eskişehir, 46-73.
GÜLDEMİR, O., (2020). Sürdürülebilir Gastronomide Yöresel Mutfakların Rolü ve Örnekler. Gastronomi ve Sürdürülebilirlik (pp.46-73), Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 4178, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 2957.
GÜLDEMİR, OSMAN. "Sürdürülebilir Gastronomide Yöresel Mutfakların Rolü ve Örnekler." In Gastronomi ve Sürdürülebilirlik , 46-73. Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 4178, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 2957, 2020
GÜLDEMİR, OSMAN. "Sürdürülebilir Gastronomide Yöresel Mutfakların Rolü ve Örnekler." Gastronomi ve Sürdürülebilirlik , T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 4178, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 2957, 2020, pp.46-73.
GÜLDEMİR, O. (2020) "Sürdürülebilir Gastronomide Yöresel Mutfakların Rolü ve Örnekler", Gastronomi ve Sürdürülebilirlik . Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 4178, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 2957.
@bookchapter{bookchapter, author ={OSMAN GÜLDEMİR}, chaptertitle={Sürdürülebilir Gastronomide Yöresel Mutfakların Rolü ve Örnekler}, booktitle={ Gastronomi ve Sürdürülebilirlik}, publisher={T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 4178, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 2957}, city={Eskişehir},year={2020} }