Atıf Formatları
Türk Mutfağının Değişim Nedenleri Üzerine Genel bir Değerlendirme
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. GÜLER, "Türk Mutfağının Değişim Nedenleri Üzerine Genel bir Değerlendirme," I. Ulusal Gastronomi Sempozyumu ve Sanatsal Etkinlikler , Turkey, 2007

GÜLER, S. 2007. Türk Mutfağının Değişim Nedenleri Üzerine Genel bir Değerlendirme. I. Ulusal Gastronomi Sempozyumu ve Sanatsal Etkinlikler , (Turkey).

GÜLER, S., (2007). Türk Mutfağının Değişim Nedenleri Üzerine Genel bir Değerlendirme . I. Ulusal Gastronomi Sempozyumu ve Sanatsal Etkinlikler, Turkey

GÜLER, SİBEL. "Türk Mutfağının Değişim Nedenleri Üzerine Genel bir Değerlendirme," I. Ulusal Gastronomi Sempozyumu ve Sanatsal Etkinlikler, Turkey, 2007

GÜLER, SİBEL Ö. . "Türk Mutfağının Değişim Nedenleri Üzerine Genel bir Değerlendirme." I. Ulusal Gastronomi Sempozyumu ve Sanatsal Etkinlikler , Turkey, 2007

GÜLER, S. (2007) . "Türk Mutfağının Değişim Nedenleri Üzerine Genel bir Değerlendirme." I. Ulusal Gastronomi Sempozyumu ve Sanatsal Etkinlikler , Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={SİBEL ÖNÇEL GÜLER}, title={Türk Mutfağının Değişim Nedenleri Üzerine Genel bir Değerlendirme}, congress name={I. Ulusal Gastronomi Sempozyumu ve Sanatsal Etkinlikler}, city={}, country={Turkey}, year={2007}}