Citation Formats
Türk Mutfağının Değişim Nedenleri Üzerine Genel bir Değerlendirme
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. GÜLER, "Türk Mutfağının Değişim Nedenleri Üzerine Genel bir Değerlendirme," I. Ulusal Gastronomi Sempozyumu ve Sanatsal Etkinlikler , Turkey, 2007

GÜLER, S. 2007. Türk Mutfağının Değişim Nedenleri Üzerine Genel bir Değerlendirme. I. Ulusal Gastronomi Sempozyumu ve Sanatsal Etkinlikler , (Turkey).

GÜLER, S., (2007). Türk Mutfağının Değişim Nedenleri Üzerine Genel bir Değerlendirme . I. Ulusal Gastronomi Sempozyumu ve Sanatsal Etkinlikler, Turkey

GÜLER, SİBEL. "Türk Mutfağının Değişim Nedenleri Üzerine Genel bir Değerlendirme," I. Ulusal Gastronomi Sempozyumu ve Sanatsal Etkinlikler, Turkey, 2007

GÜLER, SİBEL. "Türk Mutfağının Değişim Nedenleri Üzerine Genel bir Değerlendirme." I. Ulusal Gastronomi Sempozyumu ve Sanatsal Etkinlikler , Turkey, 2007

GÜLER, S. (2007) . "Türk Mutfağının Değişim Nedenleri Üzerine Genel bir Değerlendirme." I. Ulusal Gastronomi Sempozyumu ve Sanatsal Etkinlikler , Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={SİBEL ÖNÇEL}, title={Türk Mutfağının Değişim Nedenleri Üzerine Genel bir Değerlendirme}, congress name={I. Ulusal Gastronomi Sempozyumu ve Sanatsal Etkinlikler}, city={}, country={Turkey}, year={2007}}