N. ÖZDEMİR And S. ÖNÇEL, "Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Lisans Öğrencilerinin Sektöre Yönelik Algılarının Kariyer Yapma Niyetlerine Etkisi (The Effect of Sectoral Perceptions of Undergraduate Level Gastronomy and Culinary Arts Students on Their Career Intentions)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.2, pp.1159-1176, 2019
ÖZDEMİR, N. And ÖNÇEL, S. 2019. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Lisans Öğrencilerinin Sektöre Yönelik Algılarının Kariyer Yapma Niyetlerine Etkisi (The Effect of Sectoral Perceptions of Undergraduate Level Gastronomy and Culinary Arts Students on Their Career Intentions). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.2 , 1159-1176.
ÖZDEMİR, N., & ÖNÇEL, S., (2019). Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Lisans Öğrencilerinin Sektöre Yönelik Algılarının Kariyer Yapma Niyetlerine Etkisi (The Effect of Sectoral Perceptions of Undergraduate Level Gastronomy and Culinary Arts Students on Their Career Intentions). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.2, 1159-1176.
ÖZDEMİR, NECİP, And SİBEL ÖNÇEL GÜLER. "Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Lisans Öğrencilerinin Sektöre Yönelik Algılarının Kariyer Yapma Niyetlerine Etkisi (The Effect of Sectoral Perceptions of Undergraduate Level Gastronomy and Culinary Arts Students on Their Career Intentions)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.2, 1159-1176, 2019
ÖZDEMİR, NECİP And ÖNÇEL, SİBEL Ö. . "Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Lisans Öğrencilerinin Sektöre Yönelik Algılarının Kariyer Yapma Niyetlerine Etkisi (The Effect of Sectoral Perceptions of Undergraduate Level Gastronomy and Culinary Arts Students on Their Career Intentions)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.2, pp.1159-1176, 2019
ÖZDEMİR, N. And ÖNÇEL, S. (2019) . "Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Lisans Öğrencilerinin Sektöre Yönelik Algılarının Kariyer Yapma Niyetlerine Etkisi (The Effect of Sectoral Perceptions of Undergraduate Level Gastronomy and Culinary Arts Students on Their Career Intentions)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.2, pp.1159-1176.
@article{article, author={NECİP ÖZDEMİR And author={SİBEL ÖNÇEL GÜLER}, title={Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Lisans Öğrencilerinin Sektöre Yönelik Algılarının Kariyer Yapma Niyetlerine Etkisi (The Effect of Sectoral Perceptions of Undergraduate Level Gastronomy and Culinary Arts Students on Their Career Intentions)}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2019, pages={1159-1176} }