G. BABADAĞ And S. SARİBAŞ, "Eko-Gastronomi ve Ekolojik Sanat," In DOĞA, BİLİM ve SANATLA GASTRONOMİ , Eskişehir: Nobel Akademik Yayıncılık, 2022, pp.67-85.
BABADAĞ, G. And SARİBAŞ, S. Eko-Gastronomi ve Ekolojik Sanat. 2022. In DOĞA, BİLİM ve SANATLA GASTRONOMİ , Nobel Akademik Yayıncılık, Eskişehir, 67-85.
BABADAĞ, G., & SARİBAŞ, S., (2022). Eko-Gastronomi ve Ekolojik Sanat. DOĞA, BİLİM ve SANATLA GASTRONOMİ (pp.67-85), Eskişehir: Nobel Akademik Yayıncılık.
BABADAĞ, GONCA, And SEVCAN SARİBAŞ. "Eko-Gastronomi ve Ekolojik Sanat." In DOĞA, BİLİM ve SANATLA GASTRONOMİ , 67-85. Eskişehir: Nobel Akademik Yayıncılık, 2022
BABADAĞ, GONCA And SARİBAŞ, SEVCAN. "Eko-Gastronomi ve Ekolojik Sanat." DOĞA, BİLİM ve SANATLA GASTRONOMİ , Nobel Akademik Yayıncılık, 2022, pp.67-85.
BABADAĞ, G. And SARİBAŞ, S. (2022) "Eko-Gastronomi ve Ekolojik Sanat", DOĞA, BİLİM ve SANATLA GASTRONOMİ . Eskişehir: Nobel Akademik Yayıncılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={GONCA BABADAĞ And author ={SEVCAN SARİBAŞ}, chaptertitle={Eko-Gastronomi ve Ekolojik Sanat}, booktitle={ DOĞA, BİLİM ve SANATLA GASTRONOMİ}, publisher={Nobel Akademik Yayıncılık}, city={Eskişehir},year={2022} }