E. ZENCİR, "Türkiye’de Restoran İşletmeciliği Tarihi," In Dünden Bugüne Türkiye’de Turizm , İstanbul: Yılmazlar Basın Yayın, 2018, pp.781-796.
ZENCİR, E. Türkiye’de Restoran İşletmeciliği Tarihi. 2018. In Dünden Bugüne Türkiye’de Turizm , Yılmazlar Basın Yayın, İstanbul, 781-796.
ZENCİR, E., (2018). Türkiye’de Restoran İşletmeciliği Tarihi. Dünden Bugüne Türkiye’de Turizm (pp.781-796), İstanbul: Yılmazlar Basın Yayın.
ZENCİR, EBRU. "Türkiye’de Restoran İşletmeciliği Tarihi." In Dünden Bugüne Türkiye’de Turizm , 781-796. İstanbul: Yılmazlar Basın Yayın, 2018
ZENCİR, EBRU Z. . "Türkiye’de Restoran İşletmeciliği Tarihi." Dünden Bugüne Türkiye’de Turizm , Yılmazlar Basın Yayın, 2018, pp.781-796.
ZENCİR, E. (2018) "Türkiye’de Restoran İşletmeciliği Tarihi", Dünden Bugüne Türkiye’de Turizm . İstanbul: Yılmazlar Basın Yayın.
@bookchapter{bookchapter, author ={EBRU ZENCİR ÇİFTÇİ}, chaptertitle={Türkiye’de Restoran İşletmeciliği Tarihi}, booktitle={ Dünden Bugüne Türkiye’de Turizm}, publisher={Yılmazlar Basın Yayın}, city={İstanbul},year={2018} }