Atıf Formatları
Gastronomide Yeni Akımlar
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. DÜNDAR ARIKAN, "Fast Food Slow Food Organik Tarım ve Organik Gıda," In Gastronomide Yeni Akımlar , Eskişehir: Anadolu Üniversitesi, 2022, pp.35-56.

DÜNDAR ARIKAN, A. Fast Food Slow Food Organik Tarım ve Organik Gıda. 2022. In Gastronomide Yeni Akımlar , Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, 35-56.

DÜNDAR ARIKAN, A., (2022). Fast Food Slow Food Organik Tarım ve Organik Gıda. Gastronomide Yeni Akımlar (pp.35-56), Eskişehir: Anadolu Üniversitesi.

DÜNDAR ARIKAN, ALEV. "Fast Food Slow Food Organik Tarım ve Organik Gıda." In Gastronomide Yeni Akımlar , 35-56. Eskişehir: Anadolu Üniversitesi, 2022

DÜNDAR ARIKAN, ALEV D. . "Fast Food Slow Food Organik Tarım ve Organik Gıda." Gastronomide Yeni Akımlar , Anadolu Üniversitesi, 2022, pp.35-56.

DÜNDAR ARIKAN, A. (2022) "Fast Food Slow Food Organik Tarım ve Organik Gıda", Gastronomide Yeni Akımlar . Eskişehir: Anadolu Üniversitesi.

@bookchapter{bookchapter, author ={ALEV DÜNDAR ARIKAN}, chaptertitle={Fast Food Slow Food Organik Tarım ve Organik Gıda}, booktitle={ Gastronomide Yeni Akımlar}, publisher={Anadolu Üniversitesi}, city={Eskişehir},year={2022} }