E. KAYA, "Su Ürünlerine Dayalı Gıdaların Coğrafyası," In Gıda Coğrafyası , Eskişehir: Anadolu Üniversitesi AÖF yayınları, 2016, pp.190-214.
KAYA, E. Su Ürünlerine Dayalı Gıdaların Coğrafyası. 2016. In Gıda Coğrafyası , Anadolu Üniversitesi AÖF yayınları, Eskişehir, 190-214.
KAYA, E., (2016). Su Ürünlerine Dayalı Gıdaların Coğrafyası. Gıda Coğrafyası (pp.190-214), Eskişehir: Anadolu Üniversitesi AÖF yayınları.
KAYA, ERDOĞAN. "Su Ürünlerine Dayalı Gıdaların Coğrafyası." In Gıda Coğrafyası , 190-214. Eskişehir: Anadolu Üniversitesi AÖF yayınları, 2016
KAYA, ERDOĞAN. "Su Ürünlerine Dayalı Gıdaların Coğrafyası." Gıda Coğrafyası , Anadolu Üniversitesi AÖF yayınları, 2016, pp.190-214.
KAYA, E. (2016) "Su Ürünlerine Dayalı Gıdaların Coğrafyası", Gıda Coğrafyası . Eskişehir: Anadolu Üniversitesi AÖF yayınları.
@bookchapter{bookchapter, author ={ERDOĞAN KAYA}, chaptertitle={Su Ürünlerine Dayalı Gıdaların Coğrafyası}, booktitle={ Gıda Coğrafyası}, publisher={Anadolu Üniversitesi AÖF yayınları}, city={Eskişehir},year={2016} }