S. ÖNÇEL And P. ŞENEL, "Eskişehir’in Yerel Mutfak Kültürünün Zenginleştirilmesine Yönelik Bir Çalışma: Çerkez Mutfağı," THE FIRST INTERNATIONAL CONGRESS ONFUTURE OF TOURISM:Innovation, Entrepreneurship and Sustainability , vol.1, Mersin, Turkey, pp.1420-1432, 2017
ÖNÇEL, S. And ŞENEL, P. 2017. Eskişehir’in Yerel Mutfak Kültürünün Zenginleştirilmesine Yönelik Bir Çalışma: Çerkez Mutfağı. THE FIRST INTERNATIONAL CONGRESS ONFUTURE OF TOURISM:Innovation, Entrepreneurship and Sustainability , (Mersin, Turkey), 1420-1432.
ÖNÇEL, S., & ŞENEL, P., (2017). Eskişehir’in Yerel Mutfak Kültürünün Zenginleştirilmesine Yönelik Bir Çalışma: Çerkez Mutfağı . THE FIRST INTERNATIONAL CONGRESS ONFUTURE OF TOURISM:Innovation, Entrepreneurship and Sustainability (pp.1420-1432). Mersin, Turkey
ÖNÇEL, SİBEL, And PINAR ŞENEL. "Eskişehir’in Yerel Mutfak Kültürünün Zenginleştirilmesine Yönelik Bir Çalışma: Çerkez Mutfağı," THE FIRST INTERNATIONAL CONGRESS ONFUTURE OF TOURISM:Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Turkey, 2017
ÖNÇEL, SİBEL And ŞENEL, PINAR. "Eskişehir’in Yerel Mutfak Kültürünün Zenginleştirilmesine Yönelik Bir Çalışma: Çerkez Mutfağı." THE FIRST INTERNATIONAL CONGRESS ONFUTURE OF TOURISM:Innovation, Entrepreneurship and Sustainability , Mersin, Turkey, pp.1420-1432, 2017
ÖNÇEL, S. And ŞENEL, P. (2017) . "Eskişehir’in Yerel Mutfak Kültürünün Zenginleştirilmesine Yönelik Bir Çalışma: Çerkez Mutfağı." THE FIRST INTERNATIONAL CONGRESS ONFUTURE OF TOURISM:Innovation, Entrepreneurship and Sustainability , Mersin, Turkey, pp.1420-1432.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SİBEL ÖNÇEL And author={PINAR ŞENEL}, title={Eskişehir’in Yerel Mutfak Kültürünün Zenginleştirilmesine Yönelik Bir Çalışma: Çerkez Mutfağı}, congress name={THE FIRST INTERNATIONAL CONGRESS ONFUTURE OF TOURISM:Innovation, Entrepreneurship and Sustainability}, city={Mersin}, country={Turkey}, year={2017}, pages={1420-1432} }