M. KAVAK Et Al. , "Destinasyonu Yerinde Ziyaret Etme Eğilimi Bakımından Sanal Turların Virtualrooming Olarak Değerlendirilmesi: Bir Karma Yöntem Çalışması," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.12, no.2, pp.1406-1441, 2024
KAVAK, M. Et Al. 2024. Destinasyonu Yerinde Ziyaret Etme Eğilimi Bakımından Sanal Turların Virtualrooming Olarak Değerlendirilmesi: Bir Karma Yöntem Çalışması. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.12, no.2 , 1406-1441.
KAVAK, M., EMİR, O., & ARSLANTÜRK, Y., (2024). Destinasyonu Yerinde Ziyaret Etme Eğilimi Bakımından Sanal Turların Virtualrooming Olarak Değerlendirilmesi: Bir Karma Yöntem Çalışması. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.12, no.2, 1406-1441.
KAVAK, MUHAMMED, OKTAY EMİR, And YALÇIN ARSLANTÜRK. "Destinasyonu Yerinde Ziyaret Etme Eğilimi Bakımından Sanal Turların Virtualrooming Olarak Değerlendirilmesi: Bir Karma Yöntem Çalışması," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.12, no.2, 1406-1441, 2024
KAVAK, MUHAMMED Et Al. "Destinasyonu Yerinde Ziyaret Etme Eğilimi Bakımından Sanal Turların Virtualrooming Olarak Değerlendirilmesi: Bir Karma Yöntem Çalışması." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.12, no.2, pp.1406-1441, 2024
KAVAK, M. EMİR, O. And ARSLANTÜRK, Y. (2024) . "Destinasyonu Yerinde Ziyaret Etme Eğilimi Bakımından Sanal Turların Virtualrooming Olarak Değerlendirilmesi: Bir Karma Yöntem Çalışması." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.12, no.2, pp.1406-1441.
@article{article, author={MUHAMMED KAVAK Et Al. }, title={Destinasyonu Yerinde Ziyaret Etme Eğilimi Bakımından Sanal Turların Virtualrooming Olarak Değerlendirilmesi: Bir Karma Yöntem Çalışması}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2024, pages={1406-1441} }