Atıf Formatları
Orta Asya’dan Cumhuriyet Dönemine Türk Mutfağındaki Yemeklerin Değişimi: Yazılı Kaynaklar Üzerinden Bir Değerlendirme
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

O. GÜLDEMİR, "Orta Asya’dan Cumhuriyet Dönemine Türk Mutfağındaki Yemeklerin Değişimi: Yazılı Kaynaklar Üzerinden Bir Değerlendirme," VII. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi , Aydın, Turkey, pp.346-358, 2014

GÜLDEMİR, O. 2014. Orta Asya’dan Cumhuriyet Dönemine Türk Mutfağındaki Yemeklerin Değişimi: Yazılı Kaynaklar Üzerinden Bir Değerlendirme. VII. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi , (Aydın, Turkey), 346-358.

GÜLDEMİR, O., (2014). Orta Asya’dan Cumhuriyet Dönemine Türk Mutfağındaki Yemeklerin Değişimi: Yazılı Kaynaklar Üzerinden Bir Değerlendirme . VII. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi (pp.346-358). Aydın, Turkey

GÜLDEMİR, OSMAN. "Orta Asya’dan Cumhuriyet Dönemine Türk Mutfağındaki Yemeklerin Değişimi: Yazılı Kaynaklar Üzerinden Bir Değerlendirme," VII. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, Aydın, Turkey, 2014

GÜLDEMİR, OSMAN. "Orta Asya’dan Cumhuriyet Dönemine Türk Mutfağındaki Yemeklerin Değişimi: Yazılı Kaynaklar Üzerinden Bir Değerlendirme." VII. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi , Aydın, Turkey, pp.346-358, 2014

GÜLDEMİR, O. (2014) . "Orta Asya’dan Cumhuriyet Dönemine Türk Mutfağındaki Yemeklerin Değişimi: Yazılı Kaynaklar Üzerinden Bir Değerlendirme." VII. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi , Aydın, Turkey, pp.346-358.

@conferencepaper{conferencepaper, author={OSMAN GÜLDEMİR}, title={Orta Asya’dan Cumhuriyet Dönemine Türk Mutfağındaki Yemeklerin Değişimi: Yazılı Kaynaklar Üzerinden Bir Değerlendirme}, congress name={VII. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi}, city={Aydın}, country={Turkey}, year={2014}, pages={346-358} }