Atıf Formatları
Sürdürülebilir Turizm Faaliyeti Olarak Türkiye’deki Gastronomi Müzelerinin Değerlendirilmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. AĞCAKAYA And İ. I. CAN, "Sürdürülebilir Turizm Faaliyeti Olarak Türkiye’deki Gastronomi Müzelerinin Değerlendirilmesi," VIII. Ulusal IV. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu , pp.816-828, 2019

AĞCAKAYA, H. And CAN, İ. I. 2019. Sürdürülebilir Turizm Faaliyeti Olarak Türkiye’deki Gastronomi Müzelerinin Değerlendirilmesi. VIII. Ulusal IV. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu , 816-828.

AĞCAKAYA, H., & CAN, İ. I., (2019). Sürdürülebilir Turizm Faaliyeti Olarak Türkiye’deki Gastronomi Müzelerinin Değerlendirilmesi . VIII. Ulusal IV. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu (pp.816-828).

AĞCAKAYA, HİLAL, And İPEK ITIR CAN. "Sürdürülebilir Turizm Faaliyeti Olarak Türkiye’deki Gastronomi Müzelerinin Değerlendirilmesi," VIII. Ulusal IV. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, 2019

AĞCAKAYA, HİLAL And CAN, İPEK I. . "Sürdürülebilir Turizm Faaliyeti Olarak Türkiye’deki Gastronomi Müzelerinin Değerlendirilmesi." VIII. Ulusal IV. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu , pp.816-828, 2019

AĞCAKAYA, H. And CAN, İ. I. (2019) . "Sürdürülebilir Turizm Faaliyeti Olarak Türkiye’deki Gastronomi Müzelerinin Değerlendirilmesi." VIII. Ulusal IV. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu , pp.816-828.

@conferencepaper{conferencepaper, author={HİLAL AĞCAKAYA And author={İPEK ITIR CAN}, title={Sürdürülebilir Turizm Faaliyeti Olarak Türkiye’deki Gastronomi Müzelerinin Değerlendirilmesi}, congress name={VIII. Ulusal IV. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu}, city={}, country={}, year={2019}, pages={816-828} }