S. DOĞAN Et Al. , "5 Yıldızlı Otellerin Sunduğu Yiyecek-İçecek Hizmetlerinin Değerlenmesinde Kuşaklararası Farkların Belirlenmesi: Lara-Kundu Otelleri Üzerine Bir Araştırma," Gastronomi Kongresi , Turkey, 2018
DOĞAN, S. Et Al. 2018. 5 Yıldızlı Otellerin Sunduğu Yiyecek-İçecek Hizmetlerinin Değerlenmesinde Kuşaklararası Farkların Belirlenmesi: Lara-Kundu Otelleri Üzerine Bir Araştırma. Gastronomi Kongresi , (Turkey).
DOĞAN, S., YÜCEL GÜNGÖR, M., & GÜNGÖR, O., (2018). 5 Yıldızlı Otellerin Sunduğu Yiyecek-İçecek Hizmetlerinin Değerlenmesinde Kuşaklararası Farkların Belirlenmesi: Lara-Kundu Otelleri Üzerine Bir Araştırma . Gastronomi Kongresi, Turkey
DOĞAN, SEDEN, MEHTAP YÜCEL GÜNGÖR, And OZAN GÜNGÖR. "5 Yıldızlı Otellerin Sunduğu Yiyecek-İçecek Hizmetlerinin Değerlenmesinde Kuşaklararası Farkların Belirlenmesi: Lara-Kundu Otelleri Üzerine Bir Araştırma," Gastronomi Kongresi, Turkey, 2018
DOĞAN, SEDEN Et Al. "5 Yıldızlı Otellerin Sunduğu Yiyecek-İçecek Hizmetlerinin Değerlenmesinde Kuşaklararası Farkların Belirlenmesi: Lara-Kundu Otelleri Üzerine Bir Araştırma." Gastronomi Kongresi , Turkey, 2018
DOĞAN, S. YÜCEL GÜNGÖR, M. And GÜNGÖR, O. (2018) . "5 Yıldızlı Otellerin Sunduğu Yiyecek-İçecek Hizmetlerinin Değerlenmesinde Kuşaklararası Farkların Belirlenmesi: Lara-Kundu Otelleri Üzerine Bir Araştırma." Gastronomi Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SEDEN DOĞAN Et Al. }, title={5 Yıldızlı Otellerin Sunduğu Yiyecek-İçecek Hizmetlerinin Değerlenmesinde Kuşaklararası Farkların Belirlenmesi: Lara-Kundu Otelleri Üzerine Bir Araştırma}, congress name={Gastronomi Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2018}}