Atıf Formatları
Gastronomide Yeni Akımlar
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

F. YAŞLI And B. UYANIK, "Nörogastronomi ve Gastrofizik," In Gastronomide Yeni Akımlar , Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Yayınları, 2022, pp.210-238.

YAŞLI, F. And UYANIK, B. Nörogastronomi ve Gastrofizik. 2022. In Gastronomide Yeni Akımlar , Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Yayınları, Eskişehir, 210-238.

YAŞLI, F., & UYANIK, B., (2022). Nörogastronomi ve Gastrofizik. Gastronomide Yeni Akımlar (pp.210-238), Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Yayınları.

YAŞLI, FATMA, And BEYZA UYANIK. "Nörogastronomi ve Gastrofizik." In Gastronomide Yeni Akımlar , 210-238. Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Yayınları, 2022

YAŞLI, FATMA And UYANIK, BEYZA. "Nörogastronomi ve Gastrofizik." Gastronomide Yeni Akımlar , Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Yayınları, 2022, pp.210-238.

YAŞLI, F. And UYANIK, B. (2022) "Nörogastronomi ve Gastrofizik", Gastronomide Yeni Akımlar . Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Yayınları.

@bookchapter{bookchapter, author ={FATMA YAŞLI And author ={BEYZA UYANIK}, chaptertitle={Nörogastronomi ve Gastrofizik}, booktitle={ Gastronomide Yeni Akımlar}, publisher={Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Yayınları}, city={Eskişehir},year={2022} }