Atıf Formatları
Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

B. UYANIK And E. ZENCİR ÇİFTÇİ, "Alan Yazında Ürün Geliştirme," In Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz , Nobel Yayıncılık, 2024, pp.35-61.

UYANIK, B. And ZENCİR ÇİFTÇİ, E. Alan Yazında Ürün Geliştirme. 2024. In Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz , Nobel Yayıncılık, 35-61.

UYANIK, B., & ZENCİR ÇİFTÇİ, E., (2024). Alan Yazında Ürün Geliştirme. Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz (pp.35-61), Nobel Yayıncılık.

UYANIK, BEYZA, And EBRU ZENCİR ÇİFTÇİ. "Alan Yazında Ürün Geliştirme." In Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz , 35-61. Nobel Yayıncılık, 2024

UYANIK, BEYZA And ZENCİR ÇİFTÇİ, EBRU Z. . "Alan Yazında Ürün Geliştirme." Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz , Nobel Yayıncılık, 2024, pp.35-61.

UYANIK, B. And ZENCİR ÇİFTÇİ, E. (2024) "Alan Yazında Ürün Geliştirme", Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz . Nobel Yayıncılık.

@bookchapter{bookchapter, author ={BEYZA UYANIK And author ={EBRU ZENCİR ÇİFTÇİ}, chaptertitle={Alan Yazında Ürün Geliştirme}, booktitle={ Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz}, publisher={Nobel Yayıncılık}, city={},year={2024} }