Atıf Formatları
Türkiye'de Lisans Düzeyinde Gastronomi Eğitiminin Değerlendirilmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. BEYTER Et Al. , "Türkiye'de Lisans Düzeyinde Gastronomi Eğitiminin Değerlendirilmesi," 4. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , Nevşehir, Turkey, 2019

BEYTER, N. Et Al. 2019. Türkiye'de Lisans Düzeyinde Gastronomi Eğitiminin Değerlendirilmesi. 4. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , (Nevşehir, Turkey).

BEYTER, N., ZIVALI BİLGİN, E., & YALÇIN, E., (2019). Türkiye'de Lisans Düzeyinde Gastronomi Eğitiminin Değerlendirilmesi . 4. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Nevşehir, Turkey

BEYTER, NURTEN, ESRA ZIVALI, And EREN YALÇIN. "Türkiye'de Lisans Düzeyinde Gastronomi Eğitiminin Değerlendirilmesi," 4. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Nevşehir, Turkey, 2019

BEYTER, NURTEN Et Al. "Türkiye'de Lisans Düzeyinde Gastronomi Eğitiminin Değerlendirilmesi." 4. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , Nevşehir, Turkey, 2019

BEYTER, N. ZIVALI BİLGİN, E. And YALÇIN, E. (2019) . "Türkiye'de Lisans Düzeyinde Gastronomi Eğitiminin Değerlendirilmesi." 4. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , Nevşehir, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={NURTEN BEYTER Et Al. }, title={Türkiye'de Lisans Düzeyinde Gastronomi Eğitiminin Değerlendirilmesi}, congress name={4. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi}, city={Nevşehir}, country={Turkey}, year={2019}}