Atıf Formatları
Gastronomi ile İlgili Lisansüstü Tezlerin Genel Profiline Yönelik Bir Değerlendirme
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

O. GÜLDEMİR Et Al. , "Gastronomi ile İlgili Lisansüstü Tezlerin Genel Profiline Yönelik Bir Değerlendirme," III. Uluslararası Turizm Fuarı (Gastronomi Zirvesi-Gastronomi Kongresi) , vol.21, Ankara, Turkey, pp.535-558, 2018

GÜLDEMİR, O. Et Al. 2018. Gastronomi ile İlgili Lisansüstü Tezlerin Genel Profiline Yönelik Bir Değerlendirme. III. Uluslararası Turizm Fuarı (Gastronomi Zirvesi-Gastronomi Kongresi) , (Ankara, Turkey), 535-558.

GÜLDEMİR, O., ACAR, D., & AKSÖZ, E. O., (2018). Gastronomi ile İlgili Lisansüstü Tezlerin Genel Profiline Yönelik Bir Değerlendirme . III. Uluslararası Turizm Fuarı (Gastronomi Zirvesi-Gastronomi Kongresi) (pp.535-558). Ankara, Turkey

GÜLDEMİR, OSMAN, DİLEK ACAR, And EMRE OZAN AKSÖZ. "Gastronomi ile İlgili Lisansüstü Tezlerin Genel Profiline Yönelik Bir Değerlendirme," III. Uluslararası Turizm Fuarı (Gastronomi Zirvesi-Gastronomi Kongresi), Ankara, Turkey, 2018

GÜLDEMİR, OSMAN Et Al. "Gastronomi ile İlgili Lisansüstü Tezlerin Genel Profiline Yönelik Bir Değerlendirme." III. Uluslararası Turizm Fuarı (Gastronomi Zirvesi-Gastronomi Kongresi) , Ankara, Turkey, pp.535-558, 2018

GÜLDEMİR, O. ACAR, D. And AKSÖZ, E. O. (2018) . "Gastronomi ile İlgili Lisansüstü Tezlerin Genel Profiline Yönelik Bir Değerlendirme." III. Uluslararası Turizm Fuarı (Gastronomi Zirvesi-Gastronomi Kongresi) , Ankara, Turkey, pp.535-558.

@conferencepaper{conferencepaper, author={OSMAN GÜLDEMİR Et Al. }, title={Gastronomi ile İlgili Lisansüstü Tezlerin Genel Profiline Yönelik Bir Değerlendirme}, congress name={III. Uluslararası Turizm Fuarı (Gastronomi Zirvesi-Gastronomi Kongresi)}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2018}, pages={535-558} }