H. YILMAZ And G. Erden, "Renklerin Çorbaların Tat Algısı Üzerindeki Etkilerini Belirlemeye Yönelik Bir Araştırma (A Research on Investigating the Effects of Colors on Soups Taste Perception)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, no.2, pp.265-275, 2017
YILMAZ, H. And Erden, G. 2017. Renklerin Çorbaların Tat Algısı Üzerindeki Etkilerini Belirlemeye Yönelik Bir Araştırma (A Research on Investigating the Effects of Colors on Soups Taste Perception). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, no.2 , 265-275.
YILMAZ, H., & Erden, G., (2017). Renklerin Çorbaların Tat Algısı Üzerindeki Etkilerini Belirlemeye Yönelik Bir Araştırma (A Research on Investigating the Effects of Colors on Soups Taste Perception). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, no.2, 265-275.
YILMAZ, HAKAN, And Gamze Erden. "Renklerin Çorbaların Tat Algısı Üzerindeki Etkilerini Belirlemeye Yönelik Bir Araştırma (A Research on Investigating the Effects of Colors on Soups Taste Perception)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, no.2, 265-275, 2017
YILMAZ, HAKAN And Erden, Gamze. "Renklerin Çorbaların Tat Algısı Üzerindeki Etkilerini Belirlemeye Yönelik Bir Araştırma (A Research on Investigating the Effects of Colors on Soups Taste Perception)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, no.2, pp.265-275, 2017
YILMAZ, H. And Erden, G. (2017) . "Renklerin Çorbaların Tat Algısı Üzerindeki Etkilerini Belirlemeye Yönelik Bir Araştırma (A Research on Investigating the Effects of Colors on Soups Taste Perception)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, no.2, pp.265-275.
@article{article, author={HAKAN YILMAZ And author={Gamze Erden}, title={Renklerin Çorbaların Tat Algısı Üzerindeki Etkilerini Belirlemeye Yönelik Bir Araştırma (A Research on Investigating the Effects of Colors on Soups Taste Perception)}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2017, pages={265-275} }