T. ÖZEK, "Üretim Yöntemleri-II, Distilasyon," In Tıbbi ve Aromatik Bitkisel Ürünlerin Üretimi ve Kalite Kontrolü , Eskişehir: Anadolu Üniversitesi, 2010, pp.66-79.
ÖZEK, T. Üretim Yöntemleri-II, Distilasyon. 2010. In Tıbbi ve Aromatik Bitkisel Ürünlerin Üretimi ve Kalite Kontrolü , Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, 66-79.
ÖZEK, T., (2010). Üretim Yöntemleri-II, Distilasyon. Tıbbi ve Aromatik Bitkisel Ürünlerin Üretimi ve Kalite Kontrolü (pp.66-79), Eskişehir: Anadolu Üniversitesi.
ÖZEK, TEMEL. "Üretim Yöntemleri-II, Distilasyon." In Tıbbi ve Aromatik Bitkisel Ürünlerin Üretimi ve Kalite Kontrolü , 66-79. Eskişehir: Anadolu Üniversitesi, 2010
ÖZEK, TEMEL. "Üretim Yöntemleri-II, Distilasyon." Tıbbi ve Aromatik Bitkisel Ürünlerin Üretimi ve Kalite Kontrolü , Anadolu Üniversitesi, 2010, pp.66-79.
ÖZEK, T. (2010) "Üretim Yöntemleri-II, Distilasyon", Tıbbi ve Aromatik Bitkisel Ürünlerin Üretimi ve Kalite Kontrolü . Eskişehir: Anadolu Üniversitesi.
@bookchapter{bookchapter, author ={TEMEL ÖZEK}, chaptertitle={Üretim Yöntemleri-II, Distilasyon}, booktitle={ Tıbbi ve Aromatik Bitkisel Ürünlerin Üretimi ve Kalite Kontrolü}, publisher={Anadolu Üniversitesi}, city={Eskişehir},year={2010} }