A. DÜNDAR ARIKAN Et Al. , "Eskişehir İlinin Gastronomiye Dayalı Turizm Kaynakları," In Eskişehir İlinin Turizm Kaynaklarının Mekansal Analizi ve Pazarlama Stratejisi , Eskişehir: BEBKA, 2020, pp.126-171.
DÜNDAR ARIKAN, A. Et Al. Eskişehir İlinin Gastronomiye Dayalı Turizm Kaynakları. 2020. In Eskişehir İlinin Turizm Kaynaklarının Mekansal Analizi ve Pazarlama Stratejisi , BEBKA, Eskişehir, 126-171.
DÜNDAR ARIKAN, A., YAYLA, Ö., EKİNCEK, S., & YAYLA, Ş., (2020). Eskişehir İlinin Gastronomiye Dayalı Turizm Kaynakları. Eskişehir İlinin Turizm Kaynaklarının Mekansal Analizi ve Pazarlama Stratejisi (pp.126-171), Eskişehir: BEBKA.
DÜNDAR ARIKAN, ALEV Et Al. "Eskişehir İlinin Gastronomiye Dayalı Turizm Kaynakları." In Eskişehir İlinin Turizm Kaynaklarının Mekansal Analizi ve Pazarlama Stratejisi , 126-171. Eskişehir: BEBKA, 2020
DÜNDAR ARIKAN, ALEV D. Et Al. "Eskişehir İlinin Gastronomiye Dayalı Turizm Kaynakları." Eskişehir İlinin Turizm Kaynaklarının Mekansal Analizi ve Pazarlama Stratejisi , BEBKA, 2020, pp.126-171.
DÜNDAR ARIKAN, A. Et Al. (2020) "Eskişehir İlinin Gastronomiye Dayalı Turizm Kaynakları", Eskişehir İlinin Turizm Kaynaklarının Mekansal Analizi ve Pazarlama Stratejisi . Eskişehir: BEBKA.
@bookchapter{bookchapter, author ={ALEV DÜNDAR ARIKAN Et Al. }, chaptertitle={Eskişehir İlinin Gastronomiye Dayalı Turizm Kaynakları}, booktitle={ Eskişehir İlinin Turizm Kaynaklarının Mekansal Analizi ve Pazarlama Stratejisi}, publisher={BEBKA}, city={Eskişehir},year={2020} }