G. ARLİ Et Al. , "ARI ÜRÜNLERİNİN SAĞLIKETKİLERİ," In ULUSAL BESLENME KONSEYİ ARI VE ARI ÜRÜNLERİBİLİM KOMİSYONU RAPORU , Ankara: Sağlık Bakanlığı, 2022, pp.28-37.
ARLİ, G. Et Al. ARI ÜRÜNLERİNİN SAĞLIKETKİLERİ. 2022. In ULUSAL BESLENME KONSEYİ ARI VE ARI ÜRÜNLERİBİLİM KOMİSYONU RAPORU , Sağlık Bakanlığı, Ankara, 28-37.
ARLİ, G., ATAYOĞLU, A. T., Doğaroğlu, M., GÜLDİKEN, S., KOÇYİĞİT, A., KOLAK, U., ... ÖZKINAY, F. F.(2022). ARI ÜRÜNLERİNİN SAĞLIKETKİLERİ. ULUSAL BESLENME KONSEYİ ARI VE ARI ÜRÜNLERİBİLİM KOMİSYONU RAPORU (pp.28-37), Ankara: Sağlık Bakanlığı.
ARLİ, GÖKSEL Et Al. "ARI ÜRÜNLERİNİN SAĞLIKETKİLERİ." In ULUSAL BESLENME KONSEYİ ARI VE ARI ÜRÜNLERİBİLİM KOMİSYONU RAPORU , 28-37. Ankara: Sağlık Bakanlığı, 2022
ARLİ, GÖKSEL Et Al. "ARI ÜRÜNLERİNİN SAĞLIKETKİLERİ." ULUSAL BESLENME KONSEYİ ARI VE ARI ÜRÜNLERİBİLİM KOMİSYONU RAPORU , Sağlık Bakanlığı, 2022, pp.28-37.
ARLİ, G. Et Al. (2022) "ARI ÜRÜNLERİNİN SAĞLIKETKİLERİ", ULUSAL BESLENME KONSEYİ ARI VE ARI ÜRÜNLERİBİLİM KOMİSYONU RAPORU . Ankara: Sağlık Bakanlığı.
@bookchapter{bookchapter, author ={GÖKSEL ARLİ Et Al. }, chaptertitle={ARI ÜRÜNLERİNİN SAĞLIKETKİLERİ}, booktitle={ ULUSAL BESLENME KONSEYİ ARI VE ARI ÜRÜNLERİBİLİM KOMİSYONU RAPORU}, publisher={Sağlık Bakanlığı}, city={Ankara},year={2022} }