G. YÜKSEK And D. Biçer, "KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE MEVSİMSELLİĞİN ÇALIŞANLARIN İŞ TATMİNİ ÜZERİNE ETKİSİ," Annals of Gastronomy and Tourism Studies , vol.1, no.1, pp.52-58, 2024
YÜKSEK, G. And Biçer, D. 2024. KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE MEVSİMSELLİĞİN ÇALIŞANLARIN İŞ TATMİNİ ÜZERİNE ETKİSİ. Annals of Gastronomy and Tourism Studies , vol.1, no.1 , 52-58.
YÜKSEK, G., & Biçer, D., (2024). KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE MEVSİMSELLİĞİN ÇALIŞANLARIN İŞ TATMİNİ ÜZERİNE ETKİSİ. Annals of Gastronomy and Tourism Studies , vol.1, no.1, 52-58.
YÜKSEK, GÖKÇE, And Dilara Biçer. "KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE MEVSİMSELLİĞİN ÇALIŞANLARIN İŞ TATMİNİ ÜZERİNE ETKİSİ," Annals of Gastronomy and Tourism Studies , vol.1, no.1, 52-58, 2024
YÜKSEK, GÖKÇE And Biçer, Dilara. "KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE MEVSİMSELLİĞİN ÇALIŞANLARIN İŞ TATMİNİ ÜZERİNE ETKİSİ." Annals of Gastronomy and Tourism Studies , vol.1, no.1, pp.52-58, 2024
YÜKSEK, G. And Biçer, D. (2024) . "KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE MEVSİMSELLİĞİN ÇALIŞANLARIN İŞ TATMİNİ ÜZERİNE ETKİSİ." Annals of Gastronomy and Tourism Studies , vol.1, no.1, pp.52-58.
@article{article, author={GÖKÇE YÜKSEK And author={Dilara Biçer}, title={KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE MEVSİMSELLİĞİN ÇALIŞANLARIN İŞ TATMİNİ ÜZERİNE ETKİSİ}, journal={Annals of Gastronomy and Tourism Studies}, year=2024, pages={52-58} }