Atıf Formatları
Temel Mutfak Teknikleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. Yıldız, "Sebze ve Meyveler," In Temel Mutfak Teknikleri , Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3239, 2016, pp.110-133.

Yıldız, E. Sebze ve Meyveler. 2016. In Temel Mutfak Teknikleri , T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3239, Eskişehir, 110-133.

Yıldız, E., (2016). Sebze ve Meyveler. Temel Mutfak Teknikleri (pp.110-133), Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3239.

Yıldız, EMRAH. "Sebze ve Meyveler." In Temel Mutfak Teknikleri , 110-133. Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3239, 2016

Yıldız, EMRAH. "Sebze ve Meyveler." Temel Mutfak Teknikleri , T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3239, 2016, pp.110-133.

Yıldız, E. (2016) "Sebze ve Meyveler", Temel Mutfak Teknikleri . Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3239.

@bookchapter{bookchapter, author ={EMRAH YILDIZ}, chaptertitle={Sebze ve Meyveler}, booktitle={ Temel Mutfak Teknikleri}, publisher={T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3239}, city={Eskişehir},year={2016} }