Atıf Formatları
FONKSİYONEL BİR GIDA OLARAK ZEYTİNYAĞI
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

G. Şallı, "FONKSİYONEL BİR GIDA OLARAK ZEYTİNYAĞI," Ulusal Gastronomi, Beslenme, Gıda Bilimi &Teknolojisi Sempozyumu , Mersin, Turkey, 2021

Şallı, G. 2021. FONKSİYONEL BİR GIDA OLARAK ZEYTİNYAĞI. Ulusal Gastronomi, Beslenme, Gıda Bilimi &Teknolojisi Sempozyumu , (Mersin, Turkey).

Şallı, G., (2021). FONKSİYONEL BİR GIDA OLARAK ZEYTİNYAĞI . Ulusal Gastronomi, Beslenme, Gıda Bilimi &Teknolojisi Sempozyumu, Mersin, Turkey

Şallı, GÖKHAN. "FONKSİYONEL BİR GIDA OLARAK ZEYTİNYAĞI," Ulusal Gastronomi, Beslenme, Gıda Bilimi &Teknolojisi Sempozyumu, Mersin, Turkey, 2021

Şallı, GÖKHAN. "FONKSİYONEL BİR GIDA OLARAK ZEYTİNYAĞI." Ulusal Gastronomi, Beslenme, Gıda Bilimi &Teknolojisi Sempozyumu , Mersin, Turkey, 2021

Şallı, G. (2021) . "FONKSİYONEL BİR GIDA OLARAK ZEYTİNYAĞI." Ulusal Gastronomi, Beslenme, Gıda Bilimi &Teknolojisi Sempozyumu , Mersin, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={GÖKHAN ŞALLI}, title={FONKSİYONEL BİR GIDA OLARAK ZEYTİNYAĞI}, congress name={Ulusal Gastronomi, Beslenme, Gıda Bilimi &Teknolojisi Sempozyumu}, city={Mersin}, country={Turkey}, year={2021}}