İ. ERÖZ POYRAZ Et Al. , "VOLATILE COMPOUNDS OF COFFEA ARABICA L. GREEN AND ROASTED BEANS," Eskişehir Teknik Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi C- yaşam Bilimleri ve Biyoteknoloji (Online) , vol.5, no.1, pp.31-35, 2016
ERÖZ POYRAZ, İ. Et Al. 2016. VOLATILE COMPOUNDS OF COFFEA ARABICA L. GREEN AND ROASTED BEANS. Eskişehir Teknik Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi C- yaşam Bilimleri ve Biyoteknoloji (Online) , vol.5, no.1 , 31-35.
ERÖZ POYRAZ, İ., ÖZTÜRK, N., KIYAN, H. T., & DEMİRCİ, B., (2016). VOLATILE COMPOUNDS OF COFFEA ARABICA L. GREEN AND ROASTED BEANS. Eskişehir Teknik Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi C- yaşam Bilimleri ve Biyoteknoloji (Online) , vol.5, no.1, 31-35.
ERÖZ POYRAZ, İLHAM Et Al. "VOLATILE COMPOUNDS OF COFFEA ARABICA L. GREEN AND ROASTED BEANS," Eskişehir Teknik Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi C- yaşam Bilimleri ve Biyoteknoloji (Online) , vol.5, no.1, 31-35, 2016
ERÖZ POYRAZ, İLHAM E. Et Al. "VOLATILE COMPOUNDS OF COFFEA ARABICA L. GREEN AND ROASTED BEANS." Eskişehir Teknik Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi C- yaşam Bilimleri ve Biyoteknoloji (Online) , vol.5, no.1, pp.31-35, 2016
ERÖZ POYRAZ, İ. Et Al. (2016) . "VOLATILE COMPOUNDS OF COFFEA ARABICA L. GREEN AND ROASTED BEANS." Eskişehir Teknik Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi C- yaşam Bilimleri ve Biyoteknoloji (Online) , vol.5, no.1, pp.31-35.
@article{article, author={İLHAM ERÖZ POYRAZ Et Al. }, title={VOLATILE COMPOUNDS OF COFFEA ARABICA L. GREEN AND ROASTED BEANS}, journal={Eskişehir Teknik Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi C- yaşam Bilimleri ve Biyoteknoloji (Online)}, year=2016, pages={31-35} }