Atıf Formatları
Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. DÜNDAR And S. EKİNCEK, "Yemeklerin Görsel Sunumu," In Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi , Ankara: Detay Yayıncılık, 2016, pp.19-42.

DÜNDAR, A. And EKİNCEK, S. Yemeklerin Görsel Sunumu. 2016. In Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi , Detay Yayıncılık, Ankara, 19-42.

DÜNDAR, A., & EKİNCEK, S., (2016). Yemeklerin Görsel Sunumu. Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi (pp.19-42), Ankara: Detay Yayıncılık.

DÜNDAR, ALEV, And SEMA EKİNCEK. "Yemeklerin Görsel Sunumu." In Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi , 19-42. Ankara: Detay Yayıncılık, 2016

DÜNDAR, ALEV D. And EKİNCEK, SEMA. "Yemeklerin Görsel Sunumu." Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi , Detay Yayıncılık, 2016, pp.19-42.

DÜNDAR, A. And EKİNCEK, S. (2016) "Yemeklerin Görsel Sunumu", Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi . Ankara: Detay Yayıncılık.

@bookchapter{bookchapter, author ={ALEV DÜNDAR ARIKAN And author ={SEMA EKİNCEK}, chaptertitle={Yemeklerin Görsel Sunumu}, booktitle={ Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi}, publisher={Detay Yayıncılık}, city={Ankara},year={2016} }