Atıf Formatları
Gastronominin Temelleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. Yıldız, "Gastronomi veTarım," In Gastronominin Temelleri , Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Yayınları, 2020, pp.116-145.

Yıldız, E. Gastronomi veTarım. 2020. In Gastronominin Temelleri , Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, 116-145.

Yıldız, E., (2020). Gastronomi veTarım. Gastronominin Temelleri (pp.116-145), Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Yayınları.

Yıldız, EMRAH. "Gastronomi veTarım." In Gastronominin Temelleri , 116-145. Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Yayınları, 2020

Yıldız, EMRAH. "Gastronomi veTarım." Gastronominin Temelleri , Anadolu Üniversitesi Yayınları, 2020, pp.116-145.

Yıldız, E. (2020) "Gastronomi veTarım", Gastronominin Temelleri . Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Yayınları.

@bookchapter{bookchapter, author ={EMRAH YILDIZ}, chaptertitle={Gastronomi veTarım}, booktitle={ Gastronominin Temelleri}, publisher={Anadolu Üniversitesi Yayınları}, city={Eskişehir},year={2020} }