Atıf Formatları
Sürdürülebilir Mutfak Kültürü: Adana’nın Unutulmaya Yüz Tutmuş Yerel Yemekleri Üzerine Bir Çalışma
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

P. ŞENEL And A. S. KARABULUT, "Sürdürülebilir Mutfak Kültürü: Adana’nın Unutulmaya Yüz Tutmuş Yerel Yemekleri Üzerine Bir Çalışma," AYDIN GASTRONOMY , vol.8, no.2, pp.351-364, 2024

ŞENEL, P. And KARABULUT, A. S. 2024. Sürdürülebilir Mutfak Kültürü: Adana’nın Unutulmaya Yüz Tutmuş Yerel Yemekleri Üzerine Bir Çalışma. AYDIN GASTRONOMY , vol.8, no.2 , 351-364.

ŞENEL, P., & KARABULUT, A. S., (2024). Sürdürülebilir Mutfak Kültürü: Adana’nın Unutulmaya Yüz Tutmuş Yerel Yemekleri Üzerine Bir Çalışma. AYDIN GASTRONOMY , vol.8, no.2, 351-364.

ŞENEL, PINAR, And Ali Sarper KARABULUT. "Sürdürülebilir Mutfak Kültürü: Adana’nın Unutulmaya Yüz Tutmuş Yerel Yemekleri Üzerine Bir Çalışma," AYDIN GASTRONOMY , vol.8, no.2, 351-364, 2024

ŞENEL, PINAR And KARABULUT, Ali S. . "Sürdürülebilir Mutfak Kültürü: Adana’nın Unutulmaya Yüz Tutmuş Yerel Yemekleri Üzerine Bir Çalışma." AYDIN GASTRONOMY , vol.8, no.2, pp.351-364, 2024

ŞENEL, P. And KARABULUT, A. S. (2024) . "Sürdürülebilir Mutfak Kültürü: Adana’nın Unutulmaya Yüz Tutmuş Yerel Yemekleri Üzerine Bir Çalışma." AYDIN GASTRONOMY , vol.8, no.2, pp.351-364.

@article{article, author={PINAR ŞENEL And author={Ali Sarper KARABULUT}, title={Sürdürülebilir Mutfak Kültürü: Adana’nın Unutulmaya Yüz Tutmuş Yerel Yemekleri Üzerine Bir Çalışma}, journal={AYDIN GASTRONOMY}, year=2024, pages={351-364} }