F. ÇİFTÇİ And İ. O. COŞKUN, "İktisat ve Turizm Politikası Kaymalarının Türkiye’de Turizm Arzına Etkilerinin Yapısal Kırılmalı Birim Kök Testleri ile Analizi," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.11, no.3, pp.2114-2135, 2023
ÇİFTÇİ, F. And COŞKUN, İ. O. 2023. İktisat ve Turizm Politikası Kaymalarının Türkiye’de Turizm Arzına Etkilerinin Yapısal Kırılmalı Birim Kök Testleri ile Analizi. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.11, no.3 , 2114-2135.
ÇİFTÇİ, F., & COŞKUN, İ. O., (2023). İktisat ve Turizm Politikası Kaymalarının Türkiye’de Turizm Arzına Etkilerinin Yapısal Kırılmalı Birim Kök Testleri ile Analizi. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.11, no.3, 2114-2135.
ÇİFTÇİ, FIRAT, And İNCİ OYA COŞKUN. "İktisat ve Turizm Politikası Kaymalarının Türkiye’de Turizm Arzına Etkilerinin Yapısal Kırılmalı Birim Kök Testleri ile Analizi," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.11, no.3, 2114-2135, 2023
ÇİFTÇİ, FIRAT And COŞKUN, İNCİ O. . "İktisat ve Turizm Politikası Kaymalarının Türkiye’de Turizm Arzına Etkilerinin Yapısal Kırılmalı Birim Kök Testleri ile Analizi." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.11, no.3, pp.2114-2135, 2023
ÇİFTÇİ, F. And COŞKUN, İ. O. (2023) . "İktisat ve Turizm Politikası Kaymalarının Türkiye’de Turizm Arzına Etkilerinin Yapısal Kırılmalı Birim Kök Testleri ile Analizi." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.11, no.3, pp.2114-2135.
@article{article, author={FIRAT ÇİFTÇİ And author={İNCİ OYA COŞKUN}, title={İktisat ve Turizm Politikası Kaymalarının Türkiye’de Turizm Arzına Etkilerinin Yapısal Kırılmalı Birim Kök Testleri ile Analizi}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2023, pages={2114-2135} }