N. GÖKÇE And E. KAYA, "Coğrafi İşaret: Coğrafyayı Aşan Lezzetler," In DOĞA, BİLİM VE SANATLA GASTRONOMİ - Gastronomi Eğitiminde Yenilikçi ve Sürdürülebilir Uygulamalar , Ankara: Nobel Bilimsel Eserler, 2022, pp.37-63.
GÖKÇE, N. And KAYA, E. Coğrafi İşaret: Coğrafyayı Aşan Lezzetler. 2022. In DOĞA, BİLİM VE SANATLA GASTRONOMİ - Gastronomi Eğitiminde Yenilikçi ve Sürdürülebilir Uygulamalar , Nobel Bilimsel Eserler, Ankara, 37-63.
GÖKÇE, N., & KAYA, E., (2022). Coğrafi İşaret: Coğrafyayı Aşan Lezzetler. DOĞA, BİLİM VE SANATLA GASTRONOMİ - Gastronomi Eğitiminde Yenilikçi ve Sürdürülebilir Uygulamalar (pp.37-63), Ankara: Nobel Bilimsel Eserler.
GÖKÇE, NAZLI, And ERDOĞAN KAYA. "Coğrafi İşaret: Coğrafyayı Aşan Lezzetler." In DOĞA, BİLİM VE SANATLA GASTRONOMİ - Gastronomi Eğitiminde Yenilikçi ve Sürdürülebilir Uygulamalar , 37-63. Ankara: Nobel Bilimsel Eserler, 2022
GÖKÇE, NAZLI And KAYA, ERDOĞAN. "Coğrafi İşaret: Coğrafyayı Aşan Lezzetler." DOĞA, BİLİM VE SANATLA GASTRONOMİ - Gastronomi Eğitiminde Yenilikçi ve Sürdürülebilir Uygulamalar , Nobel Bilimsel Eserler, 2022, pp.37-63.
GÖKÇE, N. And KAYA, E. (2022) "Coğrafi İşaret: Coğrafyayı Aşan Lezzetler", DOĞA, BİLİM VE SANATLA GASTRONOMİ - Gastronomi Eğitiminde Yenilikçi ve Sürdürülebilir Uygulamalar . Ankara: Nobel Bilimsel Eserler.
@bookchapter{bookchapter, author ={NAZLI GÖKÇE And author ={ERDOĞAN KAYA}, chaptertitle={Coğrafi İşaret: Coğrafyayı Aşan Lezzetler}, booktitle={ DOĞA, BİLİM VE SANATLA GASTRONOMİ - Gastronomi Eğitiminde Yenilikçi ve Sürdürülebilir Uygulamalar}, publisher={Nobel Bilimsel Eserler}, city={Ankara},year={2022} }