Atıf Formatları
Web 1.0’dan Web 3.0’a Yiyecek ve İçecek Endüstrisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. BABAÇ And H. R. YÜNCÜ, "Web 1.0’dan Web 3.0’a Yiyecek ve İçecek Endüstrisi," Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu , Turkey, 2018

BABAÇ, E. And YÜNCÜ, H. R. 2018. Web 1.0’dan Web 3.0’a Yiyecek ve İçecek Endüstrisi. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu , (Turkey).

BABAÇ, E., & YÜNCÜ, H. R., (2018). Web 1.0’dan Web 3.0’a Yiyecek ve İçecek Endüstrisi . Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, Turkey

BABAÇ, ERHAN, And HİLMİ RAFET YÜNCÜ. "Web 1.0’dan Web 3.0’a Yiyecek ve İçecek Endüstrisi," Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, Turkey, 2018

BABAÇ, ERHAN And YÜNCÜ, HİLMİ R. . "Web 1.0’dan Web 3.0’a Yiyecek ve İçecek Endüstrisi." Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu , Turkey, 2018

BABAÇ, E. And YÜNCÜ, H. R. (2018) . "Web 1.0’dan Web 3.0’a Yiyecek ve İçecek Endüstrisi." Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu , Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ERHAN BABAÇ And author={HİLMİ RAFET YÜNCÜ}, title={Web 1.0’dan Web 3.0’a Yiyecek ve İçecek Endüstrisi}, congress name={Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2018}}